Magunkról

Üdvözöljük oldalunkon!

Vállalkozásunkat 2015-ben indítottuk.

Fő célunk a sokoldalú, minőségi szolgáltatás nyújtása Ügyfeleinknek. Folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal segítjük Ügyfeleinkkel a közös munkát.

A vállalkozás eleinte számítógépek és laptopok javításával foglalkozott, de a folyamatosan növekvő kereslet az új szolgáltatások bevezetését igényelte.  

 2016 év elejére a szervizszolgáltatás mellett  elindítottuk a biztonságtechnikai fejlesztéseket, amik főként távolról megfigyelhető otthoni, és kisvállalati kamerarendszerek üzemeltetésével és kiépítésével foglalkozik. 

A rendszerek 4-8-16 HD kameraképet biztosítanak, IP vagy Analóg rendszer segítségével. Közel 30 különböző kialakítású kamerával, mindig a legmegfelelőbb képet biztosítjuk az Ügyfél elvárásai alapján. A kamerák 15-45m-ig teljes sötétségben is képesek rögzíteni.. 

A folyamatosan bővülő ügyfélkörnek köszönhetően a szervizszolgáltatás, az eszközbeszerzés mellett az egyik húzó területünké vállt. 

 

 2017 -re elértük, hogy a kezdetek óta  meglévő „Minden segítség egy helyen” szlogenünk  igazzá váljon.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sok új szolgáltatást tudtunk biztosítani Ügyfeleinknek:

  • GPS alapú helymeghatározó rendszerek kiépítése
  • hálózati rendszerek kiépítése és üzemeltetése 
  • weboldalak és webshopok fejlesztése és üzemeltetése
  • légi és földifelvételek készítése
  • törzsvásárlói online felület

 

2018 – elejét egy új, letisztult és átláthatóbb weboldallal sikerült indítanunk, amit hónapról hónapra fejlesztünk.

A törzsvásárlói program sikeresen kinőtte magát és elindítottuk a webshopunkat. A folyamatos fejlesztéseknek és az egyre inkább növekvő raktárkészletünknek köszönhetően sok pozitív visszajelzést kapunk elégedett Ügyfeleinktől.

Természetesen a fejlesztések folytatódnak, hogy elégedett Ügyfeleink száma tovább növekedjen.

2019 évet sikeresen lezárva tudatosult bennünk, hogy üzletünk működőképes. 

A fejlődést látva elhatároztuk, hogy egy új üzletet indítunk, ami átláthatóbb, egyszerűbb. Az új üzletünk a Roharshop nevet kapta, ami most 2020-ban elindult. Kibővített készlettel, akciókkal, tesztekkel készülnünk, így érdemes minket követni.

Tekintse meg új üzletünket!

A folyamatos fejlesztések mellett büszke lehetek a Csapatunkra.

Az újító ötletek mellett olyan megoldásokat és lehetőségeket hoznak, amik mindig előre viszik a vállalkozást. Örömmel látom, hogy évről évre el tudjuk érni a kitűzött cél és most a 2019 éveben túl is szárnyaltuk. Remélem ez a fejlődés az elkövetkezendő években is folytatódni fog és mint mindig, most is az Ügyfeleinkkel történő közös munka javulását eredményezi.

Köszönöm, hogy meglátogatta oldalunkat, remélem tudtunk segíteni.

Üdvözlettel:

Rohár Tamás
Tulajdonos