Rendszergazdaság

Minden segítség egy helyen

Kis és középvállalatok számára biztosítunk szakszerű segítségnyújtást, IT és Biztonságtechnika területén.

"Minden esetben a gyors és megfelelő segítségre törekszünk..."
Rohár Tamás
Tulajdonos

Eszközbeszerzés

Vállalkozások és magánszemélyek esetén is nagyon fontos a megfelelő eszközválasztás. Minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg, ami hosszútávon nyújt megbízható segítséget.

Eszközbeszerzésnél figyelembe vesszük az Ügyfél elvárásait, költségvetését és természetesen a felhasználási területet.

Tekintse meg Üzletünket!

Üzletünk

Távfelügyelet

A javítási idő csökkentése érdekében, több távfelügyeleti rendszerrel dolgozunk. A távsegítség fő előnye, hogy ebben az esetben nincs kiszállási díj és akár az iroda bezárása után, munkaidőn kívül is végzünk javítási és karbantartási munkákat.

Minden esetben a gyors és szakszerű megoldás biztosítjuk.

tervszerű karbantartás

Tervezet látogatásunk fő célja, hogy már a meghibásodás előtt feltárjuk és megoldjuk a problémát. Előre megtervezett látogatásaink során, a felhasználók elmondhatják problémáikat, észrevételeiket. 
A tervszerű megelőzés mind kiszállással, mind távoli munkában megoldható.

szolgáltatásaink

Távfelügyelet

Távfelügyeleti rendszerek telepítése, gyors hibaelhárítás, megelőző karbantartás. Általunk használt rendszerek jelzik a vírusveszélyt és minden fontos eseményt, ami befolyásolhatja a megbízható üzemelést..

Eszközbeszerzés

Legjobb megoldások, eszközök beszerzése, üzembe helyezése, üzemeltetése. Minden esetben a tartósságot, a kihasználhatóságot nézzük, így Ügyfeleink a lehető legjobb megoldást kapják a probléma megoldásához.

Weboldalfejlesztés

Weboldalak fejlesztése és üzemeltetése. Galériák, egyedi űrlapok és kapcsolati lehetőségek kialakítása. Facebook és Google hirdetések, felületek létrehozása.

Hálózat kiépítése

Kis és középhálózatok kiépítése, üzemeltetése. Wifi rendszerek, szerveres és NAS biztonsági mentések, vendég hálózatok beüzemelése. Modern biztonságos hálózatok, vezeték nélküli internetelérés biztosítása.

Belső levelezések

Google, Microsoft és saját tárhelyes levelezések kiépítése, üzemeltetése. Szűrők, automatikus válaszok, intelligens levélszűrők beállítása és ezen rendszerek használatának oktatása.

Kisarculat

Vállalkozók, vállalatok grafikai anyaginak tervezése, nyomtatása. Névjegykártyák, reklámanyagok tervezése.

kérjen egyedi ajánlatot

Hétfő - Péntek 7:00 - 15:30
Szombat - Vasárnap Zárva
Email: 0-24